вівторок, 26 березня 2024 р.

Зустріч в бібліотеці з представниками Патрульної поліції

21 березня у Центральній бібліотеці Солом'янки імені Григорія Сковороди відбулася зустріч “Взаємодія поліції і громади на засадах партнерства”, метою якої є налагодження плідної комунікації з мешканцями району за сприяння бібліотек.

Наші гості, інспектори відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції, капітан поліції пані Ірина Захаренко та рядовий поліції пан Володимир Лисак висвітлили діяльність кожного підрозділу поліції міста Києва, зокрема Патрульної поліції та розповіли багато цікавих фактів про свою роботу.
Поліцейські, окрім виконання своїх щоденних завдань, проводять активну просвітницьку роботу серед населення, співпрацюють з культурними установами та освітніми закладами, є залученими до суспільних ініціатив на засадах волонтерства, підтримують своїх колег, які стали на захист вітчизни.
На зустрічі усі охочі могли поставити запитання нашим шановним гостям, почути відповідь та отримати інформаційні матеріали, які допомагають зорієнтуватися у критичній ситуації, зокрема, щодо домашнього насильства. А також сформувати запит на тему майбутніх зустрічей.
Це є дуже й дуже актуальним у наш час, адже лише на засадах партнерства і співпраці, за вчасного проговорення безпекових проблем, можливе підвищення рівня обізнаності кожного її мешканця щодо власних прав, і відповідно, добробуту громади.
Сподіваємося на подальшу співпрацю та взаємну відкритість. 


Немає коментарів:

Дописати коментар