неділя, 16 червня 2024 р.

#ElectionvilleLibrariesUA

8-9 червня Центральна бібліотека Солом’янки долучилася до Міжнародного проєкту «Electionville» («Місто Виборів»), створеного за підтримки Шведського Інституту в партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією та розробленого спеціально для українських бібліотекарів, за економічної підтримки Ради міністрів Північних країн. Щиро дякуємо @Max Valentin @Polina Sokur та Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association і всім причетним за незабутній досвід!

Тренінг зібрав близько тридцяти бібліотекарів з різних територіальних громад України в одному з затишних конференц-залів столиці. Його проводили розробник гри «Місто Виборів», шведський винахідник, волонтер, мандрівник Макс Валентин (@Max Valentin) та дві кураторки проєкту «Electionville» в Україні - учасниця Волонтерської ініціативи «Сміливі відновлювати», студентка Києво-Могилянської Академії, майбутня політологиня Поліна Сокур та головна бібліотекарка нашої бібліотеки Тетяна Яровицина.
Навчальні ігри проводили двоє гейм-майстрів - Євген (Одеса) і Анна (Кривий Ріг), які на стартовому тренінгу в лютому 2024 року вибороли право навчати інших та вже мають досвід успішного проведення ігор для різних фокус-груп.
Нагадаємо, Центральна бібліотека Солом’янки активно долучалася до тестування гри «Electionville» в липні 2023 року, у лютому 2024 та неодноразово приймала у себе організаторів гри.
Гру “Місто виборів”, з певними варіаціями, розроблено в трьох варіантах - підлоговому, настільному та електронному. Перші два комплекти є у нашій бібліотеці, а наші колеги пройшли навчання на Майстрів Гри. Тож упродовж літніх канікул, двічі на місяць, у вихідні (Сб або Нд) плануємо проведення серії ігор (посилання на реєстраційну форму у першому коментарі). Про точну дату та час ігор учасникам буде повідомлено окремо.
Долучайтеся до «Міста Виборів»! Незалежно від того, якого ви віку, ця гра змінить вас та навчить вас любити своє рідне місто усвідомлено та турбуватися про нього!

Немає коментарів:

Дописати коментар