пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Авторська презентація книги Марини Губарець

13 червня у Центральній бібліотеці Солом’янки імені Григорія Сковороди відбулася презентація поетичної збірки сучасної української поетеси, письменниці, перекладачки та художниці Марини Губарець “Сходами слів” з ілюстраціями авторки.

Марина Губарець розповіла про свій шлях до творчості, порівнявши його зі сходами - і це неабияк перегукувалося із назвою презентованої збірки, про перші юнацькі вірші, а також про першу поетичну збірку "Слова не сплять", яка вийшла 2021 року.
Вона прочитала ряд віршів зі збірки “Сходами слів” - “Без страху”, “Велике місто”, “Той, хто вбив у собі раба…”, “Прокидаюсь хвилин за десять до…”, “Як настане той час…”, “Я житиму…”, “Мої світи”, “Моя дівчинка”, “Світ не обертається навколо його кучерів…”, “Більше за все не вистачає простих речей…”.
Під час читання відбувалося обговорення разом із гостями заходу філософії творів та їх актуальності.
Доньки поетеси, Надія та Ганна, зачарували усіх грою на бандурі, якою супроводжували паузи між читанням поезії. Усіх вразила майстерність виконання, звучали і класичні твори.
На завершення для Марини Губарець бібліотека зробила музичний сюрприз - Ігор Якубовський виконав на гітарі пісню, яку він написав на вірш поетеси “Пташенята”. Це неабияк розчулило мисткиню та гостей.
Усі мали нагоду ознайомитися із картинами та малюнками Марини Губарець. На завершення відбулося дружнє спілкування, що завершилося спільним фото. Сподіваємося на подальші заходи в стінах бібліотеки за участю Марини Губарець і бажаємо їй та її донькам творчого натхнення!



Немає коментарів:

Дописати коментар