середа, 5 червня 2024 р.

Літературно-музична зустріч з Ігорем Рубцовим

2 червня у нашій бібліотеці відбулася надзвичайно тепла літературно-музична зустріч із українським поетом, письменником, книголюбом, давнім і добрим другом інших книголюбів Ігорем Рубцовим.
 
Настав час познайомити наших читачів з його творчістю, яку автор чомусь не надто декларує, а тому відвідувачі бібліотеки, не підозрюючи про глибинні поклади таланту в "нашого фотографа", звично сприймають його лише в цьому амплуа.

Проте наш гість, поставши перед публікою, дуже швидко "розпакував" її, із притаманним йому тонким гумором, самоіронією, прямою манерою спілкування, умінням знайти точки перетину поезії й прози, адже більшість його віршів виросло саме з прози життя.На фото можна побачити, наскільки уважно слухає і як жваво реагує глядацька зала, що вмістила й наших користувачів, і близьких друзів Ігоря. Одних тільки поетів скільки! Родзинкою стала музична частина, на якій прозвучали пісні Ігоря Якубовського на вірші Ігоря Рубцова у виконанні відвідувачів Вокальної студії на Освіти, яким підспівувала уся зала

Це був справжній, щирий, теплий поетично-музичний перегук сердець, який залишив по собі дуже й дуже приємні враження та бажання одного дня прочитати книжку Ігоря, адже його поезія дуже влучна, правдива і людяна, а проза - цікава, автобіографічна! 
А поки вірші Ігоря Рубцова можна почитати в антології "За межею означень", яка є в нашій бібліотеці, а прозу - в електронній трилогії "Афганські спогади".
 

Немає коментарів:

Дописати коментар