пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Презентація книги Давіда Сурешвара

9 жовтня наша бібліотека приймала у себе надзвичайно цікавого творчого гостя Давіда Сурешвара – психолога, мистецтвознавця й дослідника індійської культури. Давід презентував третьокласникам зі спеціалізованої школи №43 «Грааль» чергову свою збірку казок «Брамара та Творіння Вічності».

Історія написання цієї книги унікальна. Під час облоги Києва автор працював волонтером в укриттях, допомагаючи дітям долати жахи війни через магію казок. Його книга народилася у ці темні часи і заснована на образах індійської міфології та доповнена уявою автора. Це вже друга книга, з якою знайомляться ці діти - рік тому Давід презентував їм першу частину своїх казок.
Давід із задоволенням відповідав на численні запитання дітей, розповідаючи про індійську культуру, що ще більше захоплювало юну аудиторію. А також разом з дітьми відтворював головних героїв своїх казок мовою жестів індійського танцю. Виявляється, що й імена людей можна втілити мовою рухів! Тож наш гість “знайомив” діток з їхніми іменами - значенням, походженням та жестами, що їх “протанцьовують”.
А на завершення кожен охочий отримав книгу з іменним автографом!





Немає коментарів:

Дописати коментар