четвер, 3 жовтня 2024 р.

Проєкт "Єдині" в Центральній бібліотеці Солом'янки

На минулому занятті розмовного клубу проєкту «Єдині» у нашій бібліотеці ми поринули в захопливий світ літератури, обговорюючи улюблені книги учасників.

Київ у різних епохах став нашим головним героєм. Почали з роману «Місто» Валер'яна Підмогильного, де разом із Степаном Радченком крокували вулицями нашого міста початку ХХ століття.

Потім перенеслися у повоєнний Київ, гортаючи сторінки роману Марини Гримич «Клавка». Присутні дізналися про будні і побут тогочасних письменників та інтриги, якими були переповнені стіни Спілки письменників.

Завершили обговорення книжкою Ірен Роздобудько "Неймовірна. Ода до радості" - про життя та діяльність Олени Теліги, видатної української поетеси, активістки та символу справжньої незламності.
Ця книжка дуже вразила всіх присутніх. Тому одна з відвідувачок клубу навіть подарувала її нашій бібліотеці, аби більше читачів могли ознайомитися з цим твором.

Зустріч була емоційною та насиченою, а фінальною родзинкою стала мовознавча гра «Розпізнай діалект». Було весело та неймовірно цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар