вівторок, 14 травня 2024 р.

Літературно-музична зустріч «Світ поезії Олени Татьянченко»

12 травня у Центральній бібліотеці Солом'янки відбулася літературно-музична зустріч «Світ поезії Олени Татьянченко».

Попри те, що йшлося про війну, зустріч вийшла надзвичайно світлою! Поетична збірка «Позахмар’я» з 2022 року чекала на свою презентацію в стінах бібліотеки.
Поезія Олени Татьянченко – концентрат сенсів у коротких віршах, читання яких уголос – ніби відлуння пережитих емоцій, у яких не залишилося нічого зайвого. І в цьому - особлива магія!
Зрілий внутрішній світ особистості, гартований втратами, довірлива манера спілкування з авдиторією, безліч питань до авторки, несподівані відповіді, щемкі й потужні відео з піснями та відеочитанням віршів Олени, декілька проникливих пісень на її вірші у дарунок від композитора Ігоря Якубовського та учасників Вокальної студії на Освіти довершували цю, воістину цілющу взаємодію!
Радіємо з того, що омріяна з 2022 року зустріч нарешті відбулася. Чекаємо з нетерпінням на презентацію другої збірки Олени Татьянченко, яка вже пишеться, на жаль, з допомогою непростих досвідів сьогодення.

Кошти, виручені від збірок, пані Олена спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їй особлива подяка. Наші читачі також долучилися, виявивши бажання придбати книжку з автографом!

Немає коментарів:

Дописати коментар