пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Онлайн-зустріч до Всесвітнього дня вишиванки

15 травня, до Всесвітнього дня вишиванки, Центральна бібліотека Солом'янки імені Григорія Сковороди організувала онлайн-зустріч чотирикласників Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №12 із народним декламатором, актором Героїчного театру “Пам’ять”, педагогом, кандидатом технічних наук Михайлом Орлюком.

Спершу пані Марина Зеленська, бібліотекарка школи, запропонувала нашому гостю познайомитися з презентацію про своє рідне місто Бахмут, яке має непросту долю. А учні вразили й розчулили прочитанням улюблених віршів про вишиванку.
Віримо, Михайло Андрійович, із притаманним йому життєлюбством, запалив у маленьких серцях не один вогник любові до України!
Наш вибір припав саме на нього тому, що він, як ніхто, знає ціну українській вишиваній сорочці, знає напам’ять і відмінно декламує українську поезію, легко знаходить переконливі слова, які мотивують не коритися обставинам і бути сильними.
А ще - він мешканець славетного села Мощун, яке взяло на себе удар і зупинило ворога на підступах до Києва. Мощуну й Бахмуту є про що поговорити і помовчати…

А по завершенні зустрічі відбулася знакова зустріч з директором навчального закладу Інною Володимирівною Астаповою.

Немає коментарів:

Дописати коментар