середу, 3 лютого 2021 р.

Мозковий штурм

1 лютого на сторінці Публічні бібліотеки Соломянки у facebook відбувся вебінар тренерки з м'яких навичок, коуча, методологині освітніх програм, експертки з лідерства, співзасновниці Тренінгової агенції «PRO Trainings» Вікторії Дівоньки в рамках проєкту «ReСтарт». У фокусі зустрічі - механізми пропрацювання власної інтелектуальної та емоційної сфери, що допомагають вивільнити внутрішні ресурси для гнучкого реагування на виклики сучасного життя. Тренерка поділилася досвідом ProTrainings Agency щодо влаштування мозкових штурмів (брейнштормінгів) за командної чи індивідуальної роботи.

Мозковий штурм - це сучасний творчий процес, який використовується в діяльності людей, які, стимулюючи свої думки, можуть народжувати цікаві та неймовірні ідеї, що можуть стати реальністю, якщо буде використовуватися певна метода роботи над собою, а саме духовні практики роботи зі свідомістю.
Це своєрідна гра мозку, яка в результаті практичної діяльності дає неймовірний результат. Для цього може бути задіяна одна особа чи певна група людей, скажімо члени родини, співробітники чи інші особи. При цьому кожен учасник пропонує свої ідеї, які потім колективно обговорюються і виводяться в один напрямок, створюючи найоптимальніші форми для вирішення завдань.

Далі на другому етапі обговорюються шляхи вирішення цих ідей, потрібні ресурси (людські, матеріальні, технічні та інші). Мозковий штурм (брейнштормінг) дає можливість розширити свою свідомість, вийти за рамки стандартного мислення, щоб можна було з холодним розумом вийти зі складної ситуації, вирішивши чи оминувши її. 


Немає коментарів:

Дописати коментар