суботу, 13 лютого 2021 р.

Майстерклас з фотографування від Ганни Семенової

12 лютого на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбувся майстер-клас з фотографування «Чарівні локації для фотозйомки у вашому місті» від Ганни Семенової, фотографині, засновниці видавництва листівок «Фотофабрика».

Професійна фотозйомка – це не тільки технічний результат роботи, а також і творчий. Для того, щоб фотографії були гарними й ефектними, окрім спеціальної техніки і кваліфікованого фотографа, важливу роль грає і правильно вибране місце зйомки.
Насправді знайти локацію для фотозйомки досить просто. Ганна Семенова радить частіше гуляти рідним містом і намагатися побачити цікаве у звичайному. На прикладі власних робіт майстриня демонструє, як правильно використовувати ті чи інші локації для створення неповторних фотографій. На фотознімках власного виробництва фотографиня дала корисні поради щодо принципів побудови композиції та освітлення.

Любите фотографувати або фотографуватися, але не знаєте, як робити знімки так, щоб вони виходили неповторними й цікавими? Уважно подивившись майстер-клас, ви зможете навчитися робити творчі знімки, які допоможуть вам зберегти найяскравіші моменти швидкоплинного життя.
Детальніше про тонкощі й секрети майстерного фотографування дивіться у відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар