середа, 31 липня 2024 р.

"Electionville" (Місто виборів). Гра четверта

По завершення недільної літературно-музичної зустрічі відбулася 4-та гра "Місто Виборів / Electionville"!

Це була наймасовіша, найемоційніша і найцікавіша гра, яка об’єднала учасників різного віку, різного досвіду та різного погляду - зсередини країни та ззовні. Але, серед 12 "депутатів місцевої ради" і двох "спостерігачів від громадськості", швидко утворювалися союзи однодумців, і гра рухалася динамічно! Емоції на фото розкажуть більше.
Радіємо, що прихильників гри більшає - приходять все нові й нові учасники, а старі повертаються!
Наступну гру плануємо у неділю 11 серня о 14:00. Чекаємо на вас за адресою: вул. Освіти, 14а!


*****
Для довідки.

"Місто Виборів" - це інтерактивна настільна гра в демократію та місцеве самоврядування, створена на основі шведської гри "Electionville".
Згідно з правилами гри, вигадане містечко є майданчиком для практикування демократичної участі в режимі реального часу. Під час ігрового процесу гравці вчаться бачити, що стоїть за прийняттям локальних рішень, а також обмірковувати базові потреби місцевих громад. Гра не має вікового цензу, і підійде гравцям будь-якого віку.
Місто Виборів - гра, дуже актуальна для сьогодення, адже вчить учасників громадянської відповідальності, системного аналітичного мислення, розуміння потреб суспільства, ефективної взаємодії задля добробуту громади, вміння аргументувати й доносити свою думку та налагоджувати співпрацю у форматі Win-Win. Тож і не дивно, що кількість її прихильників неспинно зростає.
Нагадаємо, гру розроблено контент-бюро "Fabel AB" для Шведської асоціації місцевих органів влади та регіонів, зокрема, з метою використання у шведських школах - для зміцнення знань про процеси демократії та місцевого самоврядування.
Упровадження гри та її адаптація в нашій країні стали можливими завдяки Українській Бібліотечній Асоціації. Після проходження тренінгів, співорганізованих Асоціацією, понад 30 бібліотекарів України стали Майстрами гри, отримали ігрові комплекти та успішно запроваджують її у своїх бібліотеках. Ми - у себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар