понеділок, 24 травня 2021 р.

Основні поради як кинути курити

20 травня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із фахівцями зі здорового способу життя Отто Стойкою та Іриною Цісар «Основні поради як кинути курити» проводиться до Всесвітнього дня без тютюну, Всесвітнього Дня боротьби з тютюнопалінням (World No-Tobacco Day) спільно з Київським міським центром громадського здоров’я та Київським міським центром соціальних служб.

Ірина Цісар та Отто Стойка розповіли про шкідливість куріння не тільки сигарет, а й нових засобів для куріння – електронних сигарет та інших пристроїв. Насправді, куріння – це надзвичайно велика проблема не тільки в Україні, а й у всьому світі. Всі знають, що це шкідливо, але все більше зростає кількість людей, які підпадають під вплив цієї поганої й шкідливої звички?

Чому діти починають курити? В якому віці це трапляється найчастіше і чому? Чому батьки є основним прикладом для дитини в курінні? Які мотивації виникають для куріння? Як формується залежність? Що відбувається в організмі людини, коли вона курить? Лікарі детально описали всі негативні впливи на організм: які хвороби ймовірно, чекають на курців
Стан здоров’я й організму міняється буквально з першої хвилини відмови від куріння. Які засоби допомагають кинути курити? Які медичні й психологічні засоби покликані допомогти кинути курити? Як знайти мотивацію для того, щоб кинути курити? Чим замінити психологічну прив’язку до куріння?
На ці та багато інших цікавих і злободенних питань стосовно куріння відповіли фахівці.


Немає коментарів:

Дописати коментар