середа, 14 серпня 2024 р.

Анонс заходу

У Центральній бібліотеці Солом’янки триває серія літніх інтелектуальних ігор "Electionville" / "МістоВиборів".
Найближчої суботи, 17 серпня о 12:00, запрошуємо вас на нашу п’яту гру, аби у тісній взаємодії та цікавих дискусіях поглибити розуміння потреб місцевих громад, спільно прокачати когнітивні здібності та набути навичок турботи про місто!

Ця гра тренує уважність, критичне мислення, активне слухання, емпатію до різних соціальних груп, здатність ефективно комунікувати та приймати оптимальні рішення (які не завжди є простими).
Якщо ви зареєструєтеся за посиланням у першому коментарі, точно не пропустите цю гру і всі наступні. Ваш вік не має значення, він швидше за все свідчить про ваш досвід.
Чекаємо на вас!

Для довідки.
"Місто Виборів" - це інтерактивна настільна гра в демократію та місцеве самоврядування, створена на основі шведської гри "Electionville".

Згідно з правилами гри, вигадане містечко є майданчиком для практикування демократичної участі в режимі реального часу. Під час ігрового процесу гравці вчаться бачити, що стоїть за прийняттям локальних рішень, а також обмірковувати базові потреби місцевих громад. Гра не має вікового цензу, і підійде гравцям будь-якого віку.
Місто Виборів - гра, дуже актуальна для сьогодення, адже вчить учасників громадянської відповідальності, системного аналітичного мислення, розуміння потреб суспільства, ефективної взаємодії задля добробуту громади, вміння аргументувати й доносити свою думку та налагоджувати співпрацю у форматі Win-Win. Тож і не дивно, що кількість її прихильників неспинно зростає.

Нагадаємо, гру розроблено контент-бюро "Fabel AB" для Шведської асоціації місцевих органів влади та регіонів, зокрема, з метою використання у шведських школах - для зміцнення знань про процеси демократії та місцевого самоврядування.
Упровадження гри та її адаптація в нашій країні стали можливими завдяки Українській Бібліотечній Асоціації. Після проходження тренінгів, співорганізованих Асоціацією, понад 30 бібліотекарів України стали Майстрами гри, отримали ігрові комплекти та успішно запроваджують її у своїх бібліотеках. Ми - у себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар