субота, 24 серпня 2024 р.

24 серпня - День Незалежності України

Сьогодні, коли Україна знову змушена захищати свою незалежність зі зброєю в руках, ми усвідомлюємо, що свобода — це насамперед відповідальність і непохитна віра в наше майбутнє. У цей день, 24 серпня, ми пропонуємо згадати, як у 1991 році український народ обрав шлях самостійності та національної ідентичності — Верховна Рада проголосила нашу державу вільною від диктату москви.

Нині ми продовжуємо цей шлях, відстоюючи право на власне існування, культуру та свободу. Ми також вшановуємо пам'ять про полеглих героїв, які віддали свої життя за нашу незалежність. Завдяки їхньому подвигу ми можемо робити те, що робимо сьогодні.
Сьогодні ми не просто святкуємо, а нагадуємо всьому світу, що Україна стоїть і стоятиме незламною. Наш шлях важкий, але ми вперто рухаємося вперед, крок за кроком наближаючи перемогу.
У цей день ми також вшановуємо пам’ять полеглих героїв, чий внесок у боротьбу за незалежність є безцінним. Ми уклінно їм вдячні за їхню мужність і самопожертву. Завдяки їм ми можемо продовжувати боротьбу за наше майбутнє.

З Днем Незалежності, Україно! Слава Героям!










Немає коментарів:

Дописати коментар