неділю, 6 лютого 2022 р.

"Там, де починається Солом'янка". Презентація книги

3 лютого в Центральній бібліотеці Солом'янки на Освіти, 14а відбулася довгоочікувана подія, на яку ми і наші читачі з нетерпінням чекали – презентація краєзнавчого видання "Там, де починається Солом'янка".
Це був теплий, щирий та відвертий захід, де працівники бібліотеки поділилися інформацією про те, як виникла ідея написання книжки, яких титанічних зусиль було докладено, щоб зібрати всю інформацію про цей район Києва в одному місці, і полегшити нашим читачам мандрівку в минуле.
Деякі читачі та гості також поділилися своїми першими враженнями про книжку. 
Ольга Ходацька, письменниця та педагог, справедливо зауважила, що «все починається з місця, де ти живеш», тому дуже важливо мати завжди доступне джерело, з якого можна почерпнути інформацію. Розповіла також, що книжка дуже сподобалась і її учням, які радо вичитували нове про свій район.
Письменниця Тетяна Лавинюкова поділилась з нами тим, з чого для неї почалася Солом’янка. Розказала про свої враження від книжки, про те, з яким захопленням і цікавістю вона читала ті моменти, де йшлося саме про життя людей, що раніше проживали в цьому районі.
Пані Лариса Єфімова, викладачка Університету ІІІ віку, наша давня читачка і жителька Солом’янського району, висловила глибоку вдячність всім причетним до створення і видачі книжки, а також нарекла її «ліричним паспортом Солом’янського району»
Запрошуємо всіх бажаючих дізнатися більше про свій прекрасний район до бібліотек Солом’янки, щоб взяти книжку і насолоджуватись читанням.
Водночас пропонуємо переглянути відеофрагмент презентації.





Немає коментарів:

Дописати коментар