середу, 2 червня 2021 р.

. Балачки навколо шафи. Доступно та просто про моду і стиль

1 червня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із модною блогеркою, колумністкою Майєю Тульчинською, яка презентувала свою книжку "Балачки навколо шафи. Доступно та просто про моду і стиль".

Мода завжди була темою, яка захоплювала уми жінок в різні часи. І сучасна жінка не є винятком.
Майя Тульчинська - маркетолог і багато років працювала в маркетингу й піарі, писала багато текстов для бізнесу й на замовлення. Жила в Одесі, а останні роки живе й працює в Києві. Цікавість до моди, до стилю в одежі й житті, бажання допомогти жінкам знайти свій стиль в одежі, допомогти розбиратися у віяннях моди призвела до появи цікавої книжки "Балачки навколо шафи. Доступно та просто про моду і стиль".
Позитивна й стильна жінка, Майя Тульчинська, наголосила, що негарних жінок не буває. І кожна жінка є унікальною й гарною. І що треба вдягати, щоб підкреслити свою індивідуальність.
Майя Тульчинська вважає, що стиль і смак в одежі треба виховувати змалечку. І це не складно – знайти свій стиль і бути гармонійною особистістю у всьому.
Модна блогерка дала безліч корисних, цікавих, слушних і професійних (з точки зори моди й стилю) питань, розповіла про свій шлях до пізнання моди.
Зустріч вийшла дуже цікавою й насиченою питаннями, інсайтами й позитивними емоціями.



Немає коментарів:

Дописати коментар