вівторок, 29 червня 2021 р.

«Руханка-читанка»: граючись навчаємось, навчаючись граємось

Сьогодні Центральна публічна бібліотека Солом’янки (на Освіти 14,а) провела чергове заняття проєкту «Руханка-читанка» для дітей дошкільного дитячого закладу Солом’янського району №625. Під час заняття діти граючись навчалися і навчаючись гралися. Тренер-координатор композитор і співак Ігор Якубовський запропонував вихованцям поспівати скоромовки, поплескати і порухати ніжками під ритмічні віршики Оксани Кротюк та Галини Гук, а відео-фотограф Марійка Шеремет створила гарні фото та відео.
Малеча потренувалась правильно виголошувати літери «б», «р», «с», «ц», «к» та інші, а також поспівати, імпровізуючи під різні мелодії, цікаві віршики про улюблених казкових звіряток.
Грайливо-просвітницький захід пройшов радісно та весело, де всі учасники дійства обмінялися між собою щирими та радісними усмішками і надією на нову чергову зустріч.

1 коментар:

  1. я не можу достатньо подякувати послузі позики пана Педро та повідомляючи людям, наскільки я вдячний за всю допомогу, яку ви та ваша команда надали, і я з нетерпінням чекаю рекомендації друзям та родині, якщо їм потрібна фінансова порада чи допомога @ 2 ставки на кредит для бізнесу через контакт:. pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити