вівторок, 23 березня 2021 р.

Сила і вразливість відкритої людини

22 березня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook у рамках проєкту з особистісного розвитку «ReСтарт» відбувся вебінар практичного психолога Вікторії Дівоньки - тренерки з м'яких навичок, коуча, методологині освітніх програм, експертки з лідерства, співзасновниці Тренінгової агенції «PRO Trainings» «Сила і вразливість відкритої людини»

Хто така відкрита людина?
Розкриваючи поняття, психолог проаналізувала психологічний портрет відкритої людини, вказала слабкі й сильні сторони такої особистості. Зробила порівняльний аналіз відкритих і закритих особистостей.

Що робити, якщо в особистості є інтровертивні якості, а людина хоче бути відкритою ? І на це питання фахівець дала корисні й детальні поради.
Психолог розповіла про спілкування й відкритість в Інтернеті (здебільшого в соціальних мережах), про мімічно-вербальну комунікацію як важливу складову спілкування. .

Вікторія Дівонька торкнулася підліткової психології, формування особистості в підлітковому віці. Дала поради підліткам та їхнім батькам щодо формування гармонійної особистості, яка знає свої межі, має гідність і водночас відкрита до конструктивного спілкування.
Насамкінець вебінару психолог запросила всіх охочих на тренінг-курс з психосоматики, де окрім психологів, будуть експерти-лікарі, які допоможуть тим, хто має певні психологічні проблеми.


Немає коментарів:

Дописати коментар