вівторок, 26 жовтня 2021 р.

"Смачно і корисно!" Вебінар Отто Стойки та Ірини Цісар

Щороку 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне свято - Міжнародний день кухаря і кулінара. Воно засноване у 2004 році конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.
Приготування їжі це унікальний процес, дороговказом якого є рецепт, а далі все залежить, насамперед, від уміння кухаря. У багатьох ця професія дещо помилково найчастіше асоціюється лише з ресторанним бізнесом, бо саме там зосереджені висока майстерність і досвід найкращих представників зазначеного фаху. Фактично, кожен заклад громадського харчування хоче претендувати на те, що саме їхні кухарі най-най-най... З цим можна погоджуватися чи ні, скуштувавши пропоновану їжу.
Прийом їжі для більшості з нас вельми приємне заняття. З’їсти що-небудь смачненьке - це те маленьке свято, яке ми почасти влаштовуємо собі, і не останнє місце в цьому займає кухарське мистецтво. Отже, ми можемо прийти до висновку, що це свято може стосуватися усіх тих, хто любить готувати для себе та родичів чи друзів, опановувати нові страви, експериментувати на кухні. 
Водночас їжа має бути не лише смачною, але і корисною. Хай і не на всі 100%, але і без видимої шкоди для організму. Тож, Публічні бібліотеки Солом'янки пропонують вам пізнавальну інформаційну страву - вебінар Отто Стойки та Ірини Цісар "Смачно і корисно!", присвячений Міжнародному дню кухаря і кулінара.

Немає коментарів:

Дописати коментар