четвер, 25 червня 2020 р.

«Однокласник» вміє дивувати!

За традицією, останнього четверга місяця бібліотеки Солом’янки зустрічаються з представниками українських періодичних видань. З початком літа й канікул і настрій відповідний. Закортіло до карантинного життя додати трохи молодого драйву та зустрітися з Наталією Степанчук – головною редакторкою щомісячного журналу для підлітків «Однокласник» – письменницею, активною популяризаторкою читання серед школярів, учасницею численних книжкових фестивалів в Україні, серед яких Книжковий Арсенал, Одеський міжнародний Корнійчуковський фестиваль дитячої літератури, Міжнародний фестиваль інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lytavry» та інші.

Нагадаємо, «Однокласник» – журнал із 95-річною історією! І це – єдиний в Україні журнал, який не тільки створюється для підлітків, але й який створюється підлітками, адже читачі журналу часто стають його авторами. Третина видання – це «Літературний додаток» з оповіданнями та віршами сучасних українських авторів.

Тож цілісінький 1,5 годинний ефір з теплом і сонцем у голосі говорили про «Однокласник» – журнал для тих, хто любить читати, про вир його «підліткового» життя (різноманітні конкурси, можливості, постери та цікаві факти про зірок, кросворди, лайфхаки), про «кухню» та плани сучасного видання, про друзів «Однокласника» (зокрема й бібліотеки) та його натхненників та партнерів, про любов до книги і постійне прагнення самовдосконалення!


Немає коментарів:

Дописати коментар