вівторок, 12 травня 2020 р.

10 травня - День Матері

Мама – найтепліше, найніжніше слово, яке ми цінуємо в нашому житті! Материнська любов світить людині все життя. 
10 травня о 15:00 говорили разом із Ірен Роздобудько та Ігорем Жуком (Igor Zhuk) саме про найріднішу для кожного – маму – і родинні стосунки.

Ірен Роздобудько, письменниця, ілюстраторка й сценаристка (родом з Донецька), майже всі книжки якої є в бібліотеках Солом’янки, під час онлайн-зустрічі поділилася цікавими лайфхаками щодо використання вільного часу на карантині. Дітям пані Ірена радить переписувати власноруч у зошит твори улюблених письменників. Так робила вона в дитинстві й тренувала літературний стиль. До речі, зізналася, що на карантині знайшла залежі таких власних зошитів. І згадала, що любила Камю і «Маленького принца». 
Також Ірен Роздобудько відповідала на запитання в етері про сценарії до фільмів, про переклади її книжок англійською, польською і навіть арабською.

Увесь час етеру пан Ігор Жук, український бард, поет-пісняр, театральний та кінодраматург (за освітою фізик зі Львівщини), чоловік Ірен Роздобудько – перемежовував розмову піснями під гітару. Звісно, пісні були про маму, сина. Це направду був родинний дует Сходу-Заходу. Отож, слухачі відчули затишок і тепло оселі митців, ніби побували вдома, у власної мами.


Немає коментарів:

Дописати коментар