пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Книжкові історії від авторів світових бестселерів

У всіх є улюблені книги: комусь подобаються трилери, комусь — драми, комусь — детективи. Однак завжди є список книг, які не оминають уваги більшості із нас. На цьому тижні ми познайомимо вас з бестселерами, якими захоплюються читачі із різних куточків світу, про які пишуть відомі видання та які не втрачають своєї популярності.
Виставка в Бібліотеці імені Достоєвського складається із 3-х розділів: 

1) Бестселери за версією The NEW YORK TIMES; 

2) Бестселери за версією National Book Awards; 

3) Бестселери за версією The GUARDIAN.
Від автора світового бестселера (За версією The NEW YORK TIMES) «Сутінки» Стефані Майєр!
Світлина від Бібліотека імені Достоєвського.

Вона працює на владу США, і про це майже нікому не відомо. Вона — одна з найкращих секретних агентів. Настільки секретних, що їй навіть не потрібне ім’я. Єдина людина, якій вона довіряла, — мертва. Незабаром помста має дійти й до неї…

Вона знає про всі загрози й розуміє: треба готуватися до найжорстокішого бою, де на кону — власне життя. Але несподівана зустріч порушить її плани…
"Приємно читати про героїню, головна якість якої — розум. Вона може подолати вбивць за допомогою крихітних шприців та коштовностей у якості зброї."
— Ізабелла Біденхарн,
Entertainment Weekly
Взяти книгу ви можете безкоштовно тут: https://soloma.libraries.kiev.ua/book/aptekar/ 



Як колишній керівник виборчого штабу Марґарет Тетчер, Майкл Доббс знав усі входи й виходи у Вестмінстерському палаці, знав усі його підводні течії і таємниці. От і не дивно, що його політичний трилер «Картковий будинок» миттєво став бестселером, за яким двічі знімали серіал — спершу в Британії, а потім у США. Головний герой роману, Френсис Уркгарт, заради кар’єри готовий піти по головах, та чи насмілиться він переступити останню межу — зважиться він на вбивство?
• Бестселер за версією USA Today;
• Міжнародний бестселер №1;
• Найкращий політичний триллер;
• За мотивами книжки відзнято серіал на ВВС!
Прочитати книгу ви можете безкоштовно тут: https://soloma.libraries.kiev.ua/book/kartkovijj-budinok/ 

Роман, на який світ чекав одинадцять років! Від автора бестселерів «Всьо ясно» та «Страшенно голосно і неймовірно близько».
Джейкоб і Джулія разом уже півжиття. Троє чудових синів, затишний будинок — щаслива родина. Траплялося всяке: і добре, і погане. Та останнім часом погане переважало добре… Між подружжям пролягла прірва непорозуміння. Близькі, рідні душі раптово стали віддалятися. І щось немов надірвалося в серці Джулії, коли в телефоні Джейкоба вона знайшла відверті повідомлення до іншої жінки. З’являється бажання помститися… Егоїзм, вир образ і болю затягують усіх членів родини. Де та любов, яка єднала їх? Що з ними сталося? Коли вони втратили одне одного? На них чекає довгий шлях до омріяного щастя…
Джонатан Сафран Фоєр — один із найбільш неординарних авторів сучасності, володар численних літературних відзнак, зокрема премії від газети «The Guardian» за найкращу дебютну книжку та Національної премії США за найкращу книжку на єврейську тему, нагороди «Young Lions» від Нью-Йоркської публічної бібліотеки тощо. Екранізації його творів мають тисячі шанувальників у різних країнах.
Дізантися, чим закінчилася ця історія ви можете безкоштовно тут: https://soloma.libraries.kiev.ua/book/os-ja/

Немає коментарів:

Дописати коментар