понеділок, 6 вересня 2021 р.

День фізичної культури і спорту

А сьогодні до вашої уваги прості поради від великих майстрів щодо того, як зберегти дуже тіло у щоденній практиці проживання свого життя.


Гітін Фунакосі вважається родоначальником сучасного японського карате. Майстер був активний до кінця своїх днів (93 роки): постійно їздив на змагання, активно брав участь у культурному житті Токіо, був глибоким і тонким поціновувачем поезії. У своїй автобіографічній книзі «Карате-До-Нюмон» Гітін радить, зокрема, створювати можливості для побутового щоденного тренування: «Я завжди обирав кімнату на другому поверсі. І наразі також. Мені необхідні сходи: це прекрасний засіб для тренування м’язів ніг. Впевнена, що саме ця практика дає мені здоров’я і довголіття». Замовити книжку можна за посиланням:

Практика оздоровлюючого дихання докладно описана в нашій наступній збірці «Йога для жінок». Зазвичай, коли ми вдихаємо глибоко, ми наповнюємо повітрям тільки легені, забуваючи підключати до цього процесу діафрагму та живіт. Справжнє оздоровлююче дихання діє як масаж на зону сонячного сплетіння і сприяє заспокоєнню нервової системи. Наша книжка допоможе вам опанувати цей вид дихання і включити його до своєї щоденної оздоровчої практики. Замовити книжку можна за посиланням:

«1,5 хвилини. Робимо себе самостійно!» - і як вам така назва книжки? Автор Дмитро Русланов зібрав під однією обкладинкою безліч прости, проте винятково корисних порад щодо утримання свого тіла в тонусі впродовж дня. Наші улюблені це ранковий самомасаж вух, очей та надбрівних дуг. Просто розтирайте їх лагідно, не сильно притискаючи, і звертайте увагу, від простих ваших рухів збільшується бадьорість та бажання зіскочити з ліжка та з радістю розпочати цей новий день. Прочитати всі поради автора можна, замовивши книжку за посиланням: http://ecatalog.kiev.ua/F/87VD9UM23GQM5RQ3UR8LDYMS9C9777TAJ9GNP7UTS7376H799S-04941?func=item-global&doc_library=LUL01&doc_number=000177519&year=&volume=&sub_library=033

Немає коментарів:

Дописати коментар