понеділок, 27 вересня 2021 р.

"Цінуймо мить". Презентація поетичної збірки Тетяти Лавинюкової

Днями у Центральній бібліотеці Солом'янки на Освіти, 14а відбулася довгоочікувана творча зустріч - презентація поетичної збірки Тетяни Лавинюкової "Цінуймо мить". В затишній атмосфері щирої розмови, гарної поезії та чудових пісень учасники насолоджувались прекрасним святом художнього слова.
Також на захід завітала творча посестра, співавторка пісень на слова пані Тетяни, композиторка та співачка Світлана Гричко з Івано-Франківська.
Збірка "Цінуймо мить" ілюстрована прекрасними квітами – репродукціями сучасного українського художника Любомира Мартинюка, картини якого можна було переглянути під час презентації.

Бібліотекарі не лишилися осторонь: у презентації також узяв участь творчий десант – композитор, автор та виконавець пісень Ігор Якубовський порадував усіх новонародженою піснею на слова нашої гості, а колега Тетяна Яровицина прочитала декілька поезій зі збірки, які найбільше припали їй до серця.
Наприкінці заходу традиційно відбулася автограф-сесія нашої гості. Отже, запрошуємо переглянути відеозапис зустрічі з поетесою Тетяною Лавинюковою.

Немає коментарів:

Дописати коментар