пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Найпопулярніші книги в Україні в лютому

Пропонуємо вашій увазі найпопулярніші книги лютого за версією газети "Факти". Рейтинг склав Роберт Василь.
Гийом Мюссо "Потому что я тебя люблю".
В основі роману - трагедія однієї сім'ї. Марк і Ніколь були щасливі, поки їхня маленька донька, єдина, довгоочікувана дитина, не пропала.
Як впоратися з болем? Марк не уявляє, що можна жити  як раніше: працювати, дружити, любити, насолоджуватися радощами життя. Ніколь виявилася сильнішою...
Книга сповнена пристрасті, щирості, драматизму і незвичайного, захоплюючого сюжету.

Эрика Джеймс "Пятьдесят оттенков..." Трилогия
Еротична трилогія розповідає про історію кохання звичайної дівчини Анастейши Стіл і підприємця Крістіана Грея, який має схильність до садизму.
  

Дэн Браун "Инферно"
Книга продовжує цикл про професора Роберта Ленгдона, героя "Ангелів і демонів", "Кода да Вінчі" і "Втраченого символа". Професор перебуває у Флоренції, де йому знову потрібно спасти людство від неминучої загибелі, розгадавши тайну, закодовану Данте в поемі "Божественна комедія".

Кэтрин Бу "В тени вечной красоты"
Сміттяр Абдул, який утримує сім'ю з 11 чоловік, красуня Манджу, занадто гарна для місцевих женихів, кривонога Фатіма, яка вирішила помститися ненависним сусідам самим моторошним способом, - ці та інші герої живуть в нетрях, в найбіднішому кварталі Індії, розташованому в тіні ультрасучасного аеропорту Мумбая. У них немає справжнього дому, постійної роботи в впевненості в завтрашньому дні. Але вони хапаються за будь-яку модливість вирватися з крайньої убогості і їхні спроби призводять до неймовірних наслідків...

Эльчин Сафарли "Рецепты счастья. Дневник восточного кулинара"

"Моя бабушка говорила, что приготовление еды - это возможность поделиться своей любовью, счастьем. Когда она заливала пахлаву медовым сиропом, то шепотом наговаривала: "Пусть у всех тех, у кого горечь сердца превышает сладость, переменится судьба к лучшему". Когда она посыпала чабрецом горячий плов из булгура, то закрывала глаза и продолжала: "Пусть этот чабрец приносит спокойствие тем, кто потерял его". Еда приносит счастье только тогда, когда она приготовлена с душой. Этот ежедневный и на первый взгляд обычный процесс - дополнительный шанс для каждого из нас ощутить настоящий вкус жизни".
Эльчин Сафарли

Ицхак Пинтосевич "Полный контроль"
Книга для тих, хто бажає перевести своє життя під свій повний Контроль!
"После прочтения этой книги ты будешь заниматься только тем, чем по-настоящему надо заниматься, и будешь рад результатам. Это ПОЛНЫЙ КОНТРОЛЬ... Я буду твоим личным тренером и приложу все свои силы, чтобы ты достиг ПОЛНОГО КОНТРОЛЯ и построил ЭФФЕКТИВНУЮ, Гармоничную и Счастливую Жизнь! Действуй! Живи! Влияй! Богатей! Люби!
Я Знаю - Ты Можешь!"

Джейси Ли Дугард "Украденная жизнь"
Американка Джейсі Лі Дугард випустила книгу про свою долю, яка дуже швидко стала популярною. Життя Джейсі було перекреслене у віці одинадцяти років, коли її вкрали Ненсі і Філіп Гаррідо. Протягом довгих 18 років вони тримали її полонянкою у себе на задньому дворі. За цей час Дугард стала мамою двох дітей, які народилися від її мучителя. У 2009 році молоду дівчину нарешті звільнили і на тей час їй вже було 29 років...

Грегорі Девід Робертс "Шантарам"
Вперше російською - один з найбільш вражаючих романів початку ХХІ століття. Ця переломлена в художній формі сповідь людини, яка зуміла вибратися з безодні та вціліти, протаранила всі списки бестселерів і заслужила захоплені порівняння з творами кращих письменників Нового часу, від Мелвілла до Хемінгуея. Подібно автору, герой цього роману багато років переховувався від закону. Позбавлений після розлучення з дружиною батьківських прав, він пристрастився до наркоттків, здійснив ряд пограбувань і був засуджений австралійським судом до 19 років ув'язнення. Втікши на другий рік з в'язниці суворого режиму, торгував зброєю і брав участь у розборках індійської мафії, а також знайшов свої справжнє кохання, щоб знову втратити його, щоб знов знайти...

Люко Дашвар "На запах м'яса"

Вадим Зеланд "кЛИБЕ"
В книзі даються нестандартні рішення типових проблем на основі реальних ситуацій з листів читачів. У цих листах - цілі життя, трагедії, безвихідні становища. Людей хвилюють одні й ті ж питання: здоров'я, відсутність перспектив, нереалізованість. Але вихід завжди є. Парадокс в тому, що шукати його не треба - він сам з'явиться. Як це робиться, ви дізнаєтесь. Ви також дізнаєтесь, що таке ілюзія стадної безпеки і куди вона веде. Насправді, людство бреде в нікуди. Чи так це насправді, ви зможете оцінити самі.

Немає коментарів:

Дописати коментар