пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Один день з життя бібліотеки. День четвертий

14 лютого, п'ятниця. День святого Валентина. Напередодні, ввечері місто почало наповнюватися кульковими серцями, квітами, чудернацькими звірами. Червоні, рожеві, білі в туманному непогожому місті вони, ніби казкові ліхтарики засвічували і будили спогади юності, оживляючи те приємне почуття очікування дива і свята. Сьогодні кульок побільшало. В маршрутці більше усміхнених облич, стільникові телефони перегукуються різними мелодіями, а люди усміхаються і дякують за вітання. У багатьох моїх супутників на лацканах, шапочках, шарфах і сумках палахкотять червоні "валентинки" і від того стає тепліше і мені. І вже не дратує туман, дрібний дощ і бруд на асфальті. Життя прекрасне! Настрій поліпшується, а вранішня тиша бібліотеки налаштовує на працю. А її, як завжди, вистачає. 
Сьогодні бібліотека не обслуговує користувачів, і це - пора творчості, наміток і наробок на наступний тиждень.
Приступаємо.

  • Систематизуємо і готуємо для розміщення на сайті, блогах, в соціальних мережах інформацію про події, що відбулися в бібліотеках. Показати є що! 17 бібліотек напружено працювали, тож цікавих заходів достатньо, інформацією про них хочеться поділитися.
  • Терміново готуємо інформацію про заходи бібліотек в березні для управління культури. Афіша превелика, бо свят і подій дуже багато.
  • Наступний тиждень присвячений Дню рідної мови. Потрібно подумати, покреативити, щоб зацікавити і здивувати. Час спливає невблаганно, а незавершені справи залишаються. 

Робочий тиждень добігає до кінця. Всі стомились, але втома приємна і приносить задоволення. Багато чого залишилось за стелажами. Ми навмисно не показували щоденні проблеми, розчарування, маленькі форс-мажори. У багатьох панує думка, що бібліотеки - це храми мудрості. Хай ця думка панує й надалі, а в храмі все бачити не прийнято!
Приємних всім вихідних! Творчих здобутків, знахідок, вдалих рішень, задоволення і кайфу від нашої класної роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар