середа, 27 вересня 2023 р.

Недільна літературно-музична зустріч "Квіти, як символ незламності"

У неділю, 24 вересня Центральна бібліотека Солом’янки, що на Освіти, 14а провела літературно-музичну зустріч на тему: «Квіти, як символ незламності».

Спеціальною гостею зустрічі була поетеса, активістка та волонтерка – Тетяна Лавинюкова, яка представила літературно-музичні твори присвячені квітам, як символу незламності і свободи України. Пані Тетяна підготувала об’ємний матеріал, а саме вірші, пісні, фото та відео квіткових арт-інсталяцій на яких були висаджені дивовижні квіти, як символи незламності та незборимості духу України. Ці дивовижні композиції живих квітів Тетяна Лавинюкова збирала по всіх районах м. Києва, серед них: маки, тюльпани, волошки, мальви, троянди (ружі), чорнобривці, хризантеми, барвінок і звичайно найголовніший символ України – Червона Калина.
Учасники зустрічі виконували різні пісні присвячені квітам, а також постійні відвідувачі бібліотеки, а особливо літературно-пісенних зустрічей Руслана П’ятницька та Максим Кірсанов, як солісти, виконали наступні пісенні твори: «Бузкове щастя», «Троянди кохання» на вірші Т. Лавинюкової, «Мальви» Володимира Івасюка та інші.

Наступної неділі, 1 жовтня, запрошуємо на літературно-музичну зустріч, що буде присвячена Дню захисників і захисниць України, Покрові Пресвятої Богородиці Марії захисниці Українського козацтва, день створення УПА та дню музики. Запрошений спеціальний гість Заслужений актор України, актор театру, кіно і дубляжу, військовий ЗСУ, учасник бойових дій Дмитро Лінартович, який виконає свої словоспіви і презентує свою першу книгу «Словоспіви».



Немає коментарів:

Дописати коментар