середу, 21 червня 2023 р.

Літературно-пісенна зустріч до Всенародного Дня Батька

У Всенародний День Батька 18-го червня, Центральна бібліотека Солом’янки організувала і провела літературно-пісенну зустріч, яку тематично окреслила «Батьки – захисники Вітчизни». Адже сьогодні у лавах ЗСУ найбільше перебуває батьків, які захищають Україну від окупанта.
Учасники зустрічі співали разом з Ігорем Якубовським пісенні твори, присвячені воїнам, історичним звитягам, синам та батькам, які самовіддано воюють відстоюючи і звільняючи Українську землю від окупанта. Серед пісень «Покрова» на вірші Тетяни Лавинюкової, «Сину качки летять» вірші Михайла Ткача, «Марш Українців» на вірші Юрія Тимофеєва та Ігоря Якубовського, «4.5.0» вірші Олени Іськової-Миклащук, «Живіть» Тетяни Яровициної, «Україні» Ольги Ходацької та інші. Емоційно зворушливими були виступи поеток Тетяни Лавинюкової та Ірини Лівобережної.
25 червня запрошуємо познайомитись із творчістю молодої талановитої поетеси Анни Іщейкіної та виконати пісні на її вірші, а також поспівати улюблені народні та авторські лірично-баладні пісні.

Немає коментарів:

Дописати коментар