середу, 21 червня 2023 р.

Літературно-музична кав'ярня в Центральній бібліотеці Солом'янки

Освітній простір Центральної бібліотеки Солом’янки для учнів ліцею «Універсум» вже став тим місцем, де вони по-новому дізнаються та вивчають літературні твори шкільної та позашкільної програми. Адже вкотре відвідують бібліотеку, щоб в особливий спосіб опановувати програму освітнього процесу та проявити і реалізувати свій творчо-мистецький потенціал. І цього разу в інноваційному форматі літературно-музичної кав’ярні.
Днями десятикласники ліцею «Універсум» в обідню пору насолоджувались запашним чаєм, смаколиками та слухали поезію Лесі Українки, Богдана Лепкого, Олександра Олеся у жанрі співаної поезії, яку виконав працівник бібліотеки, композитор і виконавець Ігор Якубовський. А також учні ділились своїми творчими надбаннями, цитуючи власну поезію та виконуючи твори на гітарі. Звучали поезії Анастасії, Ігоря та звучали музичні композиції гітариста Дмитра.
Цікавою і радісною була екскурсія ліцеїстів бібліотекою, які захоплювались читальними залами, дитячою та комп’ютерною кімнатами. А ще усі зачаровувались книжковою криницею та ставали на книжковому троні королем та королевою читання.
Тепер ми знаємо точно, що літературно-музичні кав’ярні у нашій бібліотеці стануть для охочих тим освітньо-просвітницьким осередком, де можна наповнити себе цікавими знаннями, а також реалізувати свій творчий потенціал. Тому, дорогі гості, ми завжди будемо раді бачити вас у стінах нашої бібліотеки на подібних заходах.



Немає коментарів:

Дописати коментар