середу, 22 квітня 2020 р.

Чи буде нам що читати після карантину? Онлайн-розмова з видавцем Ігорем Степуріним

Про роль читання у різних верствах суспільства, про безперервність ланцюжка «видавець-бібліотекар-читач», про втілені у життя новітні проекти з «омолодження» та осучаснення бібліотек, про ситуацію у видавничій справі в умовах коронавірусу, та про те, чи буде нам що читати після карантину, – компетентно, фахово розповів пан Ігор Степурін, засновник Книжкового клубу Верховної Ради, голова благодійного фонду «Бібліотечна країна», видавець, засновник видавництва «Саміт-Книга», представник Української Асоціації Видавців та Книгорозповсюджувачів, член правління Українська бібліотечна асоціація. 
Також пан Ігор поділився своїми книжковими уподобаннями та майбутніми планами. Зустріч відбувалася за гарячого діалогу книголюбів та бібліотекарів Солом’янки, та людей, які творять книжковий простір України. Головне – у скруті й поза нею – бути разом. 
Годинний етер виявився замалим для тієї кількості запитань, що була поставлена видавцеві. З усього видно, що українці чекають повернення до звичного режиму читання.



Немає коментарів:

Дописати коментар