четвер, 2 квітня 2020 р.

Міжнародному дню дитячої книги присвячується


До Міжнародного дня дитячої книги ми пропонуємо вам ознайомитись з книгою, яка не залишить байдужими ваших дітей. Мова йде про книжку "Python. Кодування для майбутніх програмістів".
Програмуйте із задоволенням! Ця книжка легко та невимушено допоможе вивчити основи однієї з найпопулярніших сучасних мов програмування – Python.
Крок за кроком, на простих та дотепних прикладах та з допомогою смішних завдань ви зможете пізнати тонкощі мови Python. Навчитеся використовувати основні елементи цієї мови – списки, функції, модулі, малювати вбудованими інструментами Python та анімувати зображення і навіть зможете написати дві справжні комп’ютерні гри.



Мова програмування Python – досить проста у вивченні.
Починати навчатися програмуванню зараз рекомендують саме з цієї мови.

Мова програмування Python названа не на честь пітонів.
Хоча іконки файлів з написаними на ньому скриптами або логотипи середовищ розробки часто являють собою зміїну голову. Ім’я мови автор Гвідо ван Россум вибрав через те, що був шанувальником Британського комедійного скетч-серіалу «Літаючий цирк Монті Пайтона». Ось в честь «Монті Пайтона (Monty Python)» мова названа Python.

Python використовують в Google та NASA
Python широко використовується в різних середовищах. Будучи високо адаптованою мовою програмування. Python дозволяє легко розробляти та підтримувати проекти різного рівня складності. Найбільші переваги Python – це гнучкість, швидкий розвиток, масштабованість і відмінна продуктивність.
NASA використовує Python в проектах, що стосується математичних розрахунків параметрів польоту.
Python є важливою частиною Google. Python визнана офіційною мовою в Google, вона є однією з ключових мов сьогодні в Google, поряд з С, C ++ і Java. Python працює на багатьох внутрішніх системах Google і відображається у багатьох API Google. Python ідеально підходить для інженерного процесу в Google.
Google завжди спонсорує різні конференції Python (PyCon, EuroPython…).
YouTube використовує Python для різних цілей: перегляд відео, керування шаблонами для веб-сайту, адміністрування відео, доступ до канонічних даних і багато іншого. Python є повсюдно на YouTube.

Немає коментарів:

Дописати коментар