четвер, 11 січня 2018 р.

Бестселери The New York Times серед наших новинок

До переліку бестселерів The New York Times входять книги, які побили рекорди продажів в США. Список щотижня публікують в газеті з 1931 року. Дослідники зі Стенфордського університету стверджують, що більшість читачів сприймають цей перелік як список літератури, яку варто читати. Пропонуємо новинки від українських видавців, які нещодавно поповнили наші полиці!
Ієн Мак'юен «Амстердам»
Холодного лютневого дня двоє старих друзів зустрічаються на околиці Лондона в крематорії, щоб провести в останню путь Моллі Лейн. І Клайв, і Вернон обидва були колись її коханцями, й після похорону вони укладають угоду, яка призведе до геть непередбачуваних наслідків. Дружба їхня зазнає серйозного випробування, і кожному з них доведеться приймати фатальне рішення. Ця гостра й сучасна повчальна притча, замаскована під трагікомедію, 1998 року завоювала Букерівську премію.
«Дівчина з Данії» Девід Еберсгофф
Поєднавши в собі правду й вигадку в оригінальне романтичне видовище, «Дівчина з Данії» переконливо змальовує унікальну близькість, притаманну шлюбові, й неймовірну історію Лілі Ельби, першопрохідця у трансгендерній практиці, та жінки, що розривалася між вірністю шлюбові та своїми власними амбіціями й бажаннями. 
Джон Грін «Паперові міста»
Усе життя Квентин був здалеку закоханий у свою дивовижну сусідку — Марго Рот Шпігельман. Тож коли вона, одного дня відчинивши знадвору вікно в його кімнату, прокрадається в його життя, втягуючи в неймовірні пригоди, Квентин не може їй опиратися. Але ніч пригод закінчується, і на другий день у школі Квентин з’ясовує, що загадкова Марго таємничо щезла. А незабаром виявляється, що Марго залишила для нього підказки, і тепер саме він має відшукати дівчину, яку, йому здавалося, він так добре знав… 

Немає коментарів:

Дописати коментар