понеділок, 18 січня 2021 р.

Випускник ВІТІ - інтелектуальна еліта Збройних Сил України

16 січня на сторінці Публічні бібліотеки Солом’янки у facebook відбулася онлайн-зустріч із курсантами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – міжвидового військового вищого навчального закладу, який розташовано в історичному центрі Києва на Печерських пагорбах та має славетні традиції й видатних вихованців.

Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут познайомили слухачів зі своїм навчальним закладом; розповіли про спеціальності, факультети, які є в їхньому навчальному закладі; повідали про знання, які дає їхній вуз і яких спеціалістів готує. Розказали про правила прийому до інституту, які надаються документи і складаються вступні іспити. 
Не менш цікавою була інформація про мотиваційну складову щодо вибору вступу до Військового інституту. Курсанти розповіли про цікаві моменти з їхнього студентського життя та навчання.

Запрошуємо всіх охочих прослухати відеозапис онлайн-зустрічі із курсантами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.


Немає коментарів:

Дописати коментар