вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Літературно-музична зустріч в Центральній бібліотеці Солом'янки. Спеціальний гість - Дмитро Лінартович

У Центральній бібліотеці Солом'янки 1-го жовтня, відбулась літературно-пісенна зустріч для тих, хто хоче і любить співати на тему: «Музика та слово патріотична і об’єднуюча сила». Вже вкотре спеціальним гостем був той, хто пройшов крізь справжній вогонь війни. Заслужений артист України, актор театру, кіно й дубляжу, співак, поет, автор словоспівів, а з серпня 2022 року – військовослужбовець Збройних Сил України – Дмитро Лінартович!

Цього разу Дмитро, окрім цікавих розповідей про творче життя, бойові роздуми, музичне виконання своїх поетичних оповідок, презентував свою першу книгу власних віршів «Словоспіви». Автор виконав пісенні твори, які опубліковані у його книзі «Словоспіви», а також поділився із присутніми споминами, як народжувались ці музичні поезії.
Дмитро, як бойовий офіцер, розповів про своє бойове минуле, а також про останні творчі напрацювання. Усім було цікаво почути про його головну роль у короткометражному фільмі «Фосфор», роботу у Національному університеті ім. Т.Шевченка на кафедрі театру і кіно та про те, що вже у жовтні виходить його друга книга.

Продовжуючи добрі традиції літературно-пісенних зустрічей присутні виконали народні та авторські пісні разом із нашим колегою Ігорем Якубовським та постійною відвідувачкою зібрань Русланою П’ятницькою наступні пісні присвячені захисникам і захисницям: «Покрова» вірші Тетяни Лавинюкової, «Сину» та «Незламні жінки Українки» вірші Ольги Ходацької, «4,5,0» вірш Олени Іськової-Миклащук, «Залишайся живим» вірші Юрія Тімофеєва та Ігоря Якубовського, «Лебеді материнства» вірш Василя Симоненка, «Україно» автора Тараса Петриненка, дві пісні УПА «Ой у лісі на полянці», «Лента за лентою», «Слава Україні» вірш Леоніда Федорука, «Живіть» вірш Тетяни Яровициної.

І на завершення було проанонсовано тематичну зустріч 08.10.23р. «Музичний зоопарк», до Всесвітнього дня тварин. Чекаємо всіх на вул. Освіти, 14а

Немає коментарів:

Дописати коментар