четвер, 20 серпня 2015 р.

Ми є, були і будем ми!

Вдруге Україна за 24 роки зустрічає день своєї Незалежності у війні. Донедавна ми пишалися, що здобуття незалежності України обійшлося без крові, особливих потрясінь, і що в нашій країні упродовж цих років у суспільстві панували мир і злагода.
21 серпня 1991 року стало уособленням боротьби багатьох поколінь українців "за нашу свободу". Революція гідності, а потім розв'язана Росією війна на наших східних теренах, дали змогу відчути кожному нашому громадянину, що означає жити у єдності, вільній Україні. Гімн України став найпопулярнішою піснею не лише на мітингах і сценах, а й у побуті. а синьо- жовті кольори, - найбажанішими і найшанованішими.
Ми йдемо важким шляхом, але ми є, були і будемо ми!
З днем Незалежності, Україно!
Вічна пам'ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої країни! Слава нашим героям! Слава Україні!


понеділок, 17 серпня 2015 р.

«Бібліонапої»


Іспанія подарувала велику кількість талановитих письменників класичної і сучасної літератури. Багато з них удостоєні найпрестижніших літературних премій. Іспанські письменники, як правило, гарячі патріоти своєї країни,читаючи їх твори можна дізнатися про життя і побут простої іспанської людини, про історичне минуле Іспанії, її найбільш важливі та хвилюючі події і багато іншого....
У липні місяці нашим читачам була представлена книжкова виставка іспанських письменників в експозиції «Бібліонапої» де поряд з цікавими і розважальними сюжетами романів в яких несподівані, випадкові події з ефектними перипетіями і впізнаваннями розташовуються поряд з концентричними і мандрівними сюжетами книг відомих Іспанських письменників таких як Мігель Делібес , Хулія Наварро, Артуро Перес-Реверте, Луис Ромеро, Ліврага Ріцці, Клара Санчес, та ін.